Ceaiul de la ora 5!

Miercuri. O zi normala, dintr-o săptamană normală. În timp ce savurez ceaiul din cana mea preferată primită cadou de Crăciun de la o prietenă dragă, privesc spre geam, iar cerul îmi acaparează toată atenția. Soarele și-a facut apariția destul de des în această iarnă, în special în acest nou an.

Am avut dorința de a îmi deschide acest blog, pentru a împarți și cu alte persoane experiențele mele. Atât trecute cât și prezente.

 De ce am ales acest nume?! Pentru ca de aproape doi ani sunt în cautare de ceva, dar înca nu am aflat ce anume. Ideea de folosi acest nume îi apartine defapt prietenei de care vorbeam mai sus. Aseara, în timp ce beam o cafea si povesteam, i-am spus să ma ajute cu un nume..i-am spus ideea mea iar ea a răspuns:

– ” Lasă doar așa. Oricum nu știi ce cauti„.

Avea dreptate.

De 2 ani locuiesc într-o altă țară, unde nu am crezut niciodată ca voi locui, vorbesc o limbă straină , pe care niciodată nu am crezut  ca voi fi nevoita să o învat. Si nu neaparat pentru ca este o limbă grea, ci pentru că imi imaginasem viata în tara mea natală, langa omul cu care visam sa îmi întemeiez o familie și să fim „fericiți pană la adanci batraneți”. Da! Cam absurdă ideea aceasta , dar atunci credeam cu desăvârșire în ea. Deși eram una dintre cele mai înșelate și mințite femei din lumea întreaga, eu credeam și speram.

Dupa doi ani, nu știu ce caut, dar știu sigur ca unele lucruri nu le mai accept. Timpul, experiențele si persoanele potrivite din jurul meu mă ajută să mă descopar în fiecare zi puțin câte puțin. Și, cred ca  am o viata intreaga sa aflu ceea ce caut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s