Fly me to the moon

O piesă pe care o cântam pe întuneric. O piesă care ascultând-o acum îmi face pielea de găină și îmi face sufletul să tremure.  Era într-o seară de miercuri. Colegii lui de trupa veniseră la noi pentru niște repetiții. Eu, între timp plecasem la sora lui pentru a îmi face manichiură.

Laura, sora lui, e o fată linisitia, sensibilă și cu care la momentul respectiv, îmi petreceam timpul doar în timp ce ea îmi făcea unghiile. Abia după plecarea mea , petrecem mai mult timp vorbind online. Poate dacă dezvoltăm relația asta actuală atunci, totul era diferit .

Ajunsă acasă, el nu mai era, dar nu numai el nu era, ci nici curentul. Încercăm să îmi dau seama dacă a fost plătită factura, și dacă nu cumva am uitat. Dar fiind atât de responsabilă cu treburile casnice , știam că nu era greșeala mea.

Între timp a apărut și el și am sunat la Serviciul Deranjamente . Ni s-a spus că nu se poate garanta  rezolvarea cazului în seara aceea.

Neavând ce face, am aprins câteva lumânări. Era o atmosfera destul de romantică, excluzând situația neplăcută de a nu avea curent. El a luat acordenul în brațe și a început să cânte că să îi mai treacă timpul.  După câteva melodii fredonate, spune :

-Hai , cântă și tu cu mine!

Destul de timidă și timorată, pentru că  nu mai cantasem de mult cu el, deși mi-a fost profesor un an de zile, așa cunoscându-ne, am început să cant piesa „Fly me to the moon”. Era o piesă pe care o ascultasem în ziua respectivă și îmi rămăsese întipărită în cap.

Eram puțin uimită de vocea mea, având în vedere că era puțin prăfuită după câțiva ani. El zâmbea și puteam vedea cum mă încuraja cu privirea. Mă simțeam încurajată de el pe planul acesta pentru prima dată.

După o jumătate de ora, se aude soneria. Erau cei de la curent. Rezolvaseră problema spunându-ne că suntem niște locatari norocoși cu așa vecini. Unul dintre ei scoseră siguranța, probabil nemulțumit de repetițiile făcute mai devreme la noi în casă. 🙂

 

 

Un răspuns la „Fly me to the moon”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s