O zi de primăvară!

După mult timp o zi de primăvară cu adevărat călduroasă. Fiind liberă azi am decis să merg sa îmi tund părul. Mi-am pregătit ca în fiecare dimineață cafeaua si dupa ce am savurat-o linistită am început să mă pregătesc. Ținuta am pregatit-o rapid. All black cu niște sneakersi lejeri ca sa pot merge pe jos. Am tras o jachetă de piele roșie pe mine si bineînțeles am asortat rujul roșu la ea și niște cercei rotunzi big size. Părul nu aveam cum sa îl mai așez. Avea să se ocupe tipa de la salon de el.

Îmi place de fiecare dată când am ocazia sa merg cât mai mult pe jos. Mai ales dacă soarele își face simțită prezența e păcat să nu ma bucur de căldură lui si de aerul proaspăt. Așa am timp sa ma gândesc linistită la viata mea si la alte lucruri pe care mi-ar plăcea să le realizez. Ca de exemplu, echitația. De la începutul anului mi-am propus să mă apuc de acest sport dar până acum timpul nu mi-a permis.

La salon, Quendresa , se ocupă în liniște de podoaba mea capilară . Schimbam câteva vorbe si aflăm că suntem născute în aceeași zi și în același an. Numele ei pare a fi de origine albaneză dar asta nu are nicio importanță . I-am permis să tundă din păr cât mai mult și mi-a aranjat cateva bucle lejere.

La ieșirea din salon , nu doar soarele strălucea mai tare ci și părul meu. Buclele erau fluturate de vântul lejer si usor călduros. Ceea ce am uitat , este cum sa fii admirată de șoferii care trec pe lângă tine. Umblând doar cu mașina în ultima perioadă, am lipsit de la aceste întâmplări amuzante. Mi-am adus aminte de vremurile când frecventam școală de limbă străină și în fiecare zi pe aceeași rută șoferii întorceau capul, curioși să cunoască mai mult. Nu sunt o femeie extraordinar de frumoasa. Sunt o femeie cu trasaturi latine. Brunetă , creața, minionă, ochi căprui, ten închis la culoare, mai nou de la solar, iar formele chiar sunt cat se poate de normale.

Dar ce face o femeie cu adevărat frumoasă?! Aș spune o tunsoarea nouă !! Dar nu! În niciun caz! Ci încrederea în sine !

Acum câțiva ani nu obișnuiam sa fiu o femeie foarte încrezătoare. Eram de fapt o femeie foarte superficială care avea impresia ca frumusețea constă în cât mai mult machiaj aplici pe fața și cât de înalte îți sunt tocurile. De ce? Pentru că asta vedeam în societatea în care trăiam. Acum pot spune ca oamenii din jurul meu mi-au arătat cât de frumoasă este simplitatea și că frumusețea naturală este cea mai importantă. Dar cel mai important este cum te simti tu cu tine însuți, cum ști să te bucuri de o zi oarecare, și cât de mult lasi soarele să facă parte din viața ta.

LG, Ana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s