Atunci când nu mai simți…

Orice nouă relație e o gură de aer proaspăt. La început totul e frumos, misterios, simți ca e o legătură și că vă înțelegeți din priviri. Dar cu timpul toate acestea se evaporă undeva în aer și nu mai simți nimic. De cele mai multe ori îți face mai multă placere să îți petreci timpul cu tine însuți decat împreună. Iar timpul petrecut împreună este ceva ce trebuie doar făcut cu speranța că te înșeli.

Oare de ce se întâmplă asta ?!

O să încerc să îmi răspund singură deși am încercat de atâtea ori dar nu am reusit. Oare pentru că simți că nu e persoana potrivită și fiecare chiar are un suflet pereche?! Și dacă chiar există sufletele pereche cu care ai simțit la un moment dat în viata ta acea conexiune, de ce totusi nu sunteți împreună ?!

Pleci mereu dintr-o relație cu speranța că vei gasi pe cineva mai bun decat ceea ce ai acum. Dar nu mai bun ca și om. Fiecare om e bun pentru cineva..Dar se întâmplă să nu fie pentru tine. E adevărat că fiecare vine în viața ta si se potrivește pentru tine doar pe perioada aceea. După aceea unul evoluează iar celălat stagnează. Cred ca aici se petrece ruptura conexiunii. Sunt cazuri cand conexiunea ține luni de zile, ani sau pentru cei norocoși o viață întreagă.

Dar conexiunea nu e suficientă într-o relație. Știm cu toții că sunt și alti factori care contribuie la armonia unei relații. Cum ar fi încrederea și respectul . Ciudat in schimb, cum este gândirea omului. În cazul meu,omului prost aș spune. Mi-am dorit să am parte de respect și încredere într-o relație. Credeam ca ele stau la baza fericirii. E adevărat. Sunt lucruri fundamentale de care orice om educat trebuie sa dea dovadă. Dar cand le ai deja, nu mai e suficient . Mereu ne dorim mai mult decât avem . Si niciodată nu stim sa apreciem ce avem. Abia după un timp cand ne dăm seama ce am pierdut , dar nu mai putem sa dam timpul înapoi.

LG , Ana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s