Mulțumesc, iubită mamă!

Nu am cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie cea mai importantă și minunată femeie din viața mea. Este o femeie simplă dar elegantă în același timp. Și nu mă refer la eleganța pe care o emană prin haine neapărat , ci prin atitudinea ei aristocrată . De multe ori spuneam că poate într-o altă viață a fost o femeie de rang înalt. Este o femeie cu ochii blânzi, calzi și care simte mereu când ceva este în neregulă cu puii ei. Cred că asta o simte fiecare mamă. Cred că rolul acesta atât de special nu îl poate avea chiar oricine.

Dar mama mea este specială. Ne-a crescut pe mine și pe fratele meu cu o dragoste și cu o grijă impresionantă. A avut mereu grijă să nu ne lipsească niciodată nimic și a făcut multe sacrificii ca noi să primim educația care se cuvine. Ne-a oferit si libertatea de a alege pentru noi , copii fiind , ceea ce noi credeam că e bine. Și cu toții știm că mereu ajungem la cuvintele mamei. Pentru că pur și simplu este o ființă minunată cu experiență care nu dorește altceva decât să ne protejeze de încercările grele ale vieții.

Este ființa în bratele căreia vrei sa fii atunci când simți ca nu mai ai putere, care plânge atunci cand tu plângi, sau râde atunci când tu razi. Este cea care trăiește prin tine și emoțiile tale sunt și emoțiile ei.

Cu cele spuse mai sus, având în vedere că azi se sărbătorește ziua mamei în țara în care locuim , nu pot să îți spun decât mulțumesc, iubită mamă, pentru că mi-ai dat viață, m-ai crescut și educat cum nu se putea mai bine și că în continuare mă pot bucura de prezența și iubirea ta.

Te iubesc ,

Ana-Maria

Un răspuns la „Mulțumesc, iubită mamă!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s