Viața între două lumi …

Prima lume este cea în care te-ai născut . Este țara unde ai crescut , unde ai terminat niște studii, unde ai cunoscut oameni, cu care ai legat conexiuni pentru toata viața. Țara unde te-ai îndrăgostit pentru prima oară, dar și unde ai suferit prima oară. Este ceea ce se numește acasă. E locul acela care miroase a trecut , dar în acelasi timp atat de familiar încât ai da orice să mai trăiești câteva clipe acolo . Pleci cu câteva haine într-un bagaj mic , dar cu un bagaj emoțional atat de mare pe care îl cari în spate toată viața. Pentru că nu poți uita niciodată copilăria, adolescența și oamenii cu care ai împărtășit atâția ani din viața ta si care te-au ajutat să te modelezi ca om.

Ajungi în a doua lume. O țară care nu îți aparține în niciun fel. Ești doar un musafir nepoftit care luptă cu desăvârșire să facă parte din noua lume. Faci orice este nevoie să nu te simți străin dar indiferent de acțiunile tale cineva îți amintește că tu nu esti de loc de acolo. Și acel cineva ești chiar tu. Este sufletul tău care îți aminteste de fiecare dată ca el , sufletul, a crescut în altă parte. Ești aici cu trupul dar inima si respectiv mintea sunt cu gândul la cei din prima lume.

Ajungi din nou în prima lume…de data aceasta doar în vizită . Iti face placere să revezi toți oamenii și sa te bucuri de prezența lor. In primele zile totul e frumos. Dar cu cât stai mai mult aici, cu atat îți dai seama ca locul tău ca și adult, nu este nici aici. Te-ai schimbat, ai evoluat, stilul de viață diferit pe care l-ai avut in ultimii ani te face sa apreciezi lumea a doua.

Si uite așa…viața ta își duce cursul între două lumi . Este adevărat ca nu trebuie să fie așa pentru toată lumea. Dar oricât de mult alegi unde sa iti petreci viata , undeva în subconștient fiecare individ trage către meleagurile unde a crescut . Este pur si simplu nativ .

LG, Ana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s